Odgovor: Novi server i nova verzija Moodle-a | |
Probala sam i Instant messages. OK malo je drugacije. Samo da li je to do mog kompa, ali kako moja seka kaze ima dopsta bagova. |
Šta ne funkcioniše dobro? Zamoli seku da napiše koji red. |
I meni ponekad kaže kad otvaram neku stranu Do you wish to debug a ja samo kažem No i sve bude u redu |
Kad pristupam sa Mozile onda mi se pojavi: A runtime error has occured. Do you wish to debug? Line:199 error: 'className' is Null or not an object |
Razumem ja Marijo, kako ti reče emotivnu svezanost (uostalom i ja sam po istom principu ostao privržen nekada Netscape-u a sada nasledniku Mozilli tj. Firefoxu) , ali čini mi se da je Firefox u poređenju sa Explorerom i brži i bolji i funkcionalniji browser... da ne govorim o tzv. MDI interfejsu tj. mogućnosti da otvoriš neograničenog broja tab-ova, faktički nezavisnih prozora (u mom Firefoxu trenutno je otvoreno njih 37!!!), a da pri tome u taskbaru imaš staratovanu samo jednu instancu Firefox-a! Istina za volju, ima tzv. third-party dodataka koji omogućavaju da i Explorer ima nešto od gore opisane funkcionalnosti. Jedan od boljih je svakako Maxthon, pa ukoliko je tvoja sVeza toliko jaka isprobaj ovaj Maxthon - besplatan je i sigurno će ti se svideti (www.maxthon.com). |
zasto kada u mesendzeru trazim u kontaktima ime npr Masa ,nece da mi izbaci ..pise probajte ponovo. verovatno je zbog toga sto nemam sh na tastaturi ..jel? |