Slika Miloš Bajčetić
Reticulum nominovan za World Summit Award (WSA) 2007
napisao/la Miloš Bajčetić - Monday, 6. August 2007., 13:10

World Summit Award 2007Projekat elektronsko učenja Reticulum je kao "najbolji program u klasi e-Learning kod nas" zvanično nominovan za World Summit Award - WSA 2007.

Pored autorske ekipe Reticulum tima zasluge za ovu nominaciju pre svega idu na račun svih onih studenata koji su u prethodnih osam generacija učestvovali u ovom projektu i bili glavni motiv našeg entuzijazma. Zato naš moto i dalje ostaje isti:

"I never try to teach my students anything… I only try to create an environment where they can learn" (Albert Einstein)

Reticulum Team

Slika Veljko Drecun
Odgovor: Reticulum nominovan za World Summit Award (WSA) 2007
napisao/la Veljko Drecun - Tuesday, 7. August 2007., 11:41

veliki smešak još jednom ČESTITAM!!!
Slika Jovana Vojvodić
napisao/la Jovana Vojvodić - Tuesday, 7. August 2007., 15:46

Cestitam,puno uspeha i sa buducim generacijama.Puno pozdrava celom timu Retikuluma,nadam se da ce vam ovo biti samo podstrek za neke nove inovacije u ucenju. veliki osmeh
Slika Hristina Petrović
napisao/la Hristina Petrović - Tuesday, 7. August 2007., 17:48

Ovo je fenomenalno Miloše smešak

Nadam se da ćemo proći dobro i da pokažemo ljudima kako se uči.

Volim da volontiram
napisao/la Nataša Zlatić - Wednesday, 8. August 2007., 13:06
Ja moram da čestitam ovom skromnom dr Bajčetiću, jer koliko god svi mi učestvovali u tome, on je taj koji je započeo da ostvaruje Ajnštajnovu izreku i nesebično je deli sa nama! Hvala i svim studentima koji su bili dobrovoljni i nedobrovoljni zamorčići! A hvala i nama samima koji smo radili i učili na njima! Nadam se da ćemo "osvojiti svet" (ako ne idejom i radom, a ono duhom i pozitivnom energijom!!!)!!!
Slika Petar Milovanović
napisao/la Petar Milovanović - Wednesday, 8. August 2007., 19:12
Pridružujem se čestitkama, i ne mogu a da ne kažem ono u šta sam ubeđen od samog početka, a to je da sam zadivljen prvenstveno entuzijazmom dr Bajčetića kojim već godinama radi na unapređenju znanja i načina njegovog sticanja. Nadam se da se ovde neće više nikada ostvarivati ona poslovica da nijedan prorok nije priznat u svojoj postojbini, već da će Miloš i, što je još bitnije, reticulum, biti prihvaćeni i od strane drugih profesora na našem fakultetu. I da će oni (ne samo naši, već i neki u inostranstvu) shvatiti da elektronsko učenje, srećom, nije običan tekst ili prezentacija na internetu kao što mnogi misle, već mnogo više od toga, kvalitativno drugačije, a uz sve to još i vrlo zanimljivo, onako kako su dr Bajčetić i njegovi demonstratori uspeli da predstave. Još jednom moje najdublje čestitke svima!
m
napisao/la Marija Bokšan - Wednesday, 8. August 2007., 22:39
Kako lepe vesti!! Ja se pridružujem Natašinom komentaru, sve što je napisala stoji. Hvala ti Miloše što si nas uključio u celu priču, iskreno fakultet bio bio dosadno iskustvo da nije bilo mudla, svog tog rada, ekipe ,druženja..I da ne bi počela kao na dodeli oskara sada svima da se zahvaljujem..to je to..Ovo su stvarno lepe vesti !!!
perspic
napisao/la Ivan Nikolić - Thursday, 9. August 2007., 21:21

pehar koji dobijemo ide u Miloševu kancelariju pored Kardelja

Fotka ver. 2008
napisao/la Nenad Janeski - Tuesday, 14. August 2007., 16:41
Pridružujem se čestitkama i lepim željama svojih vrlih kolega. veliki smešak
Uz napomenu da se tako nastavi i ubuduće-sve zbog benefita budućih naših kolega, da im barem nešto uz našu pomoć lakše prođe...
Slika Bojan Petrović
napisao/la Bojan Petrović - Wednesday, 15. August 2007., 22:38

Napred naši.
Slika Milica Perošević
napisao/la Milica Perošević - Friday, 17. August 2007., 09:31

Svaka cast ljudi smešak Samo da nastavimo ovako...I jos bolje ako moze smešak

Slika Vladimir Pavlović
napisao/la Vladimir Pavlović - Monday, 27. August 2007., 02:06

Zaista lepe vesti. Ovaj projekat tako nešto i zaslužuje. Čestitam svima koji su doprineli ovom uspehu. Nadam se da će ovakvi projekti zaživeti i da će ovako nešto postati uobičajen standard za sticanje znanja. Veliki pozdrav!